Fysiotherapie Vriens en van den Bogaerde
Centrum voor fysiotherapie en manuele therapie

 


HCA+ kwaliteit

GOED NIEUWS Wij hebben de kwaliteit keuring HCA+ behaald voor alle Zorgverzekeraars.
Na het jaarlijks behalen van het kwaliteit keurmerk Kwaliteit Harmonisatie in de Zorg sinds 2007, zijn wij verheugd u te kunnen vertellen dat wij nu ook het zwaarst wegende keurmerk, de Health Care Audit plus (HCA+), hebben gehaald.
Daarmee behoort onze praktijk tot de selecte groep van praktijken die zich PLUS PRAKTIJK mag noemen.
De praktijk heeft door middel van een externe HCA+ toetsing aangetoond dat de praktijkvoering, het beleid, de inrichting, de behandelkwaliteit, de patiënten tevredenheid en de dossiervorming van een uitstekend niveau zijn en voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen van de zorg verzekeraars.


Wij werden beloond met een Score van 100%.

Wat betekend het om een Plus Praktijk te zijn? Het betekend dat kwaliteitskeuringen door gezondheid zorg instanties hebben aangetoond dat de praktijk:


•·Een betere kwaliteit levert dan gewone praktijken.
•·Dat de kwaliteit inzichtelijk gemaakt wordt via externe klanten tevredenheid onderzoeken en statistieken van verzekeraars.
•·Enkele hoge patiënten tevredenheid heeft.
•·Lager aantal behandelingen voor een klacht dan gemiddeld, dus sneller hersteld.


Wij zijn een praktijk met zeer deskundige en ervaren fysio- manueel therapeuten. Samen met de patiënt maken we een persoonlijk behandeling traject op maat voor uw klachten. Omdat wij ieder vele specialisaties hebben, kunnen wij de Kunst van het Combineren van Therapieën toepassen, om hiermee een completere aanpak van uw klacht te bereiken.

Specialisten op gebied van nek, rug en schouder en aangesloten bij schoudernetwerk NB, oedeem netwerk, artrose netwerk, totale heup en knie netwerk en claudicatio netwerk.


•    Manuele therapie          CranioSacraal therapie        Revalidatie
•    Oedeem therapie            Viscerale therapie        Neurologisch development
•    Lymfedrainage            Beweegprogramma’s        Sport fysiotherapie
•    McKenzie therapie        Mindfulness            Begeleid  medische fitnes


Biesven 6 b, 5595DD Leende.  t040-2061255.  e. info@bogaerde.nl.  i. www.bogaerde.nl

 

« Terug naar het gehele nieuwsoverzicht

Nieuws

Aangesloten bij:

Fysiovisie is een vereniging van een selecte groep van Fysiotherapiepraktijken in Zuid-Oost Brabant welke als doel hebben om fysiotherapie met nog meer zorg en kwaliteit verder te ontwikkelen en uit te dragen.

Meer »