Fysiotherapie Vriens en van den Bogaerde
Centrum voor fysiotherapie en manuele therapie

 


effectiviteit audit 2018

Geweldig  NIEUWS in septemder 2018 Wij hebben wij opnieuw aagetoond via de effectiviteit audit dat wij  de kwaliteit keuring HCA+  opnieuw hebben kunnen borgen voor alle Zorgverzekeraars.
Na het jaarlijks behalen van het kwaliteit keurmerk Kwaliteit Harmonisatie in de Zorg sinds 2007, zijn wij verheugd u te kunnen vertellen dat wij nu ook het zwaarst wegende keurmerk, de Health Care Audit plus (HCA+), en nu dus ook de effectiviteit audit  hebben gehaald.
Daarmee behoort onze praktijk tot de selecte groep van praktijken die zich PLUS PRAKTIJK/ effectief mag noemen.
De praktijk heeft door middel van een externe HCA+/effectiviteit toetsing aangetoond dat de praktijkvoering, het beleid, de inrichting, de behandelkwaliteit, de patiënten tevredenheid en de dossiervorming van een uitstekend niveau zijn en voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen van de zorg verzekeraars.


Wij werden beloond met een Score van 100%.

Wat betekend het om een Plus Praktijk te zijn? Het betekend dat kwaliteitskeuringen door gezondheid zorg instanties hebben aangetoond dat de praktijk:


•·Een betere kwaliteit levert dan gewone praktijken.
•·Dat de kwaliteit inzichtelijk gemaakt wordt via externe klanten tevredenheid onderzoeken en statistieken van verzekeraars.
•·Enkele hoge patiënten tevredenheid heeft.
•·Lager aantal behandelingen voor een klacht dan gemiddeld, dus sneller hersteld.


Wij zijn een praktijk met zeer deskundige en ervaren fysio- manueel therapeuten. Samen met de patiënt maken we een persoonlijk behandeling traject op maat voor uw klachten. Omdat wij ieder vele specialisaties hebben, kunnen wij de Kunst van het Combineren van Therapieën toepassen, om hiermee een completere aanpak van uw klacht te bereiken.

Specialisten op gebied van nek, rug en schouder en aangesloten bij schoudernetwerk NB, oedeem netwerk, artrose netwerk, totale heup en knie netwerk en claudicatio netwerk.


•    Manuele therapie          CranioSacraal therapie        Revalidatie
•    Oedeem therapie          Viscerale therapie              Neurologisch development
•    Lymfedrainage              Beweegprogramma’s          Sport fysiotherapie
•    McKenzie therapie          Mindfulness                      Begeleid  medische fitnes

« Terug naar het gehele nieuwsoverzicht

Nieuws

Aangesloten bij:

Fysiovisie is een vereniging van een selecte groep van Fysiotherapiepraktijken in Zuid-Oost Brabant welke als doel hebben om fysiotherapie met nog meer zorg en kwaliteit verder te ontwikkelen en uit te dragen.

Meer »